Wees allen welkom op ons spooktastisch Halloweenfeestje!

Kom en vier Halloween met ons op zaterdagavond 28 oktober vanaf 18.00 uur op de manege! Bereid je voor op een griezelig leuke avond vol paardrijden, enge kostuums en (paardrij-)plezier voor alle niveaus. Durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven

Kan je gemakkelijk via deze link.

Wanneer

Zaterdag 28 oktober 2023 vanaf 18u


Er zullen startlijsten zijn vanaf vrijdag 27/10

STARTLIJSTENKom zeker op tijd voor de parcoursverkenning (te voet) en de uitleg die je zal krijgen over het parcours dat er gereden moet worden. Reken voldoende tijd in als je nog moet opzadelen. Zorg dat je maximum 20 minuten voor je startuur op je (manege)paard zit. Geef je paard vlot door aan de volgende ruiter en zorg dat je nadien al je materiaal opruimt.


Als de laatste van jouw niveau gereden heeft, wordt er een prijsuitreiking per niveau gedaan (snelste tijd).


Het best verklede team wordt op het einde van de avond in de prijzen gezet. Ben je dan niet meer op de manege, bezorgen we je met plezier je prijs nadien.

RIDE & RUN

in teams of 2

Zoek een partner, vorm een team en bereid je voor op een unieke uitdaging. De ruiter zal een spookachtig behendigheidsparcours te paard afleggen en nadien leggen beide personen hetzelfde parcours te voet af. Welk team bereikt de finish als eerste? De klok tikt!


Het is dus niet nodig dat jouw partner kan paardrijden. Bijvoorbeeld: ruiter + mama/papa/zus/... Je kan zeker ook een team maken met een paardrijvriend(in) en elk één keer rijden en één keer lopen (ook op verschillende niveaus).

  Gezien niet elke ruiter dezelfde ervaring heeft en we graag zoveel mogelijk deelnemers verwelkomen op ons Halloweenfeestje, werken we met 3 niveau's:

  1. Beginner (parcours in stap)
  2. Gemiddeld (parcours in draf)
  3. Gevorderd (parcours in galop, al dan niet met een sprong)


  Dus: of je nu net begint of een volleerd ruiter, er is voor iedereen een passende uitdaging.

  Elke deelnemer krijgt een aandenken maar per niveau is er een prijs voor het snelste team. Sleep jij de overwinning in de wacht?


  Wil je graag meedoen maar heb je geen partner? Laat het ons weten en dan helpen we je hier graag mee!

  COSTUME COMPETITION

  We verwachten dat iedereen (deelnemers en supporters!) in zijn meest angstaanjagende of creatieve Halloween-kostuums verschijnt, want de twee best verklede aanwezige worden beloond met een heerlijke traktatie. Laat je verbeelding de vrije loop en maak kans op een geweldige beloning voor je buitengewone kostuumcreativiteit. 

  Vragen?

  Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt met betrekking tot ons Halloween evenement staan we graag voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

   
   
   
   
   
  unsplash