LIDMAATSCHAP 2023


Een nieuw jaar betekent het opnieuw afsluiten van het lidmaatschap. Omdat het lidmaatschap gekoppeld is aan de recreatieve verzekering van Paardensport Vlaanderen, loopt deze steeds van moment van afsluiten tot 31/01/X1.


Als manegeruiter ben je niet verplicht je lidmaatschap bij ons in orde te maken. Indien je geen ongevallenverzekering hebt, raden we je het wel ten zeerste aan.


Uiteraard kunnen ook de recreatieve en competitieve ruiters bij ons terecht voor de basisverzekering en/of het clublidmaatschap om de wedstrijdlicentie in orde te maken.


Vanaf 2023 hebben we de tarieven aangepast. Hieronder zijn de verschillende soorten lidmaatschap met hun prijs uitgelegd. Is het toch niet duidelijk welk lidmaatschap het beste bij jou past? Contacteer ons dan gerust zodat we het samen even bekijken.


Het lidmaatschap is gemakkelijk online in orde te maken via deze link.

MANEGERUITER

Neem je op regelmatige basis deel aan onze manegelessen en heb je geen privé ongevallenverzekering of hospitalisatieverzekering? Dan is het zeer sterk aangeraden je lidmaatschap in orde te brengen zodat je verzekerd bent voor lichamelijke ongevallen tijdens het uitoefenen van je hobby.

€75/jaar

L-01 + I verzekering van Paardensport Vlaanderen inbegrepen

Financieel voordeel bij deelname aan voor manegeruiters georganiseerde clubactiviteiten (Kerstwedstrijdje, ponykamp,...)

RECREATIEVE RUITER

Rij je met je eigen paard, verzorgpaard of het paard van een kennis en heb je geen intentie om op wedstrijd te gaan maar wil je toch graag verzekerd zijn, dan is het recreatief lidmaatschap zeker iets voor jou. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een standaard lidmaatschap of een all-in lidmaatschap.

STANDAARD

€75/jaar

€5/paard voor gebruik accommodatie

L-01 + I verzekering van PSV inbegrepen

ALL-IN

€180/jaar

Gratis gebruik van de accommodatie

L-01 + I verzekering van PSV inbegrepen

COMPETITIEVE RUITER

Rij je met je eigen paard, verzorgpaard of het paard van een kennis en ga je in de zomer op regelmatige basis op wedstrijd waar je een licentie voor nodig hebt, dan kan je het clublidmaatschap bij ons in orde maken om je licentie te kunnen (her)aanvragen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een standaard lidmaatschap of een all-in lidmaatschap.

STANDAARD

€45/jaar

€5/paard voor gebruik accommodatie

Verzekering zelf af te sluiten bij (her)aanvraag licentie

ALL-IN

€150/jaar

Gratis gebruik van de accommodatie

Verzekering zelf af te sluiten bij (her)aanvraag licentie

ANDERE TARIEVEN

Er zijn nog enkele andere tarieven die we je graag meegeven:

Niet lid: €10/paard

Wassen paard: €5/paard

Externe lesgever: €5/combinatie of €180/jaar